Világvége a régi. Újságíró a múlté. Más idők jönnek.

2013. március 19., kedd

Egy pohár langyos cukros vízzel kezdeni a napot - no, ez aztán nem tréfadolog. És én olyan boldog voltam, mikor a nénike mondta, hogy akkor most ad egy pohár hideg vizet is...egészen, amíg meg nem láttam, hogy az is cukros... fúúú.... azért ez sokkal rosszabb volt, mint emlékeimben...

4 megjegyzés:

  1. grrrr terheléses cukorvizsgálat... és utána a bökdösés, nem irigyellek, de hát mindent az egészségetekért, és mi lett az eredmény?

    VálaszTörlés
  2. Talán ez volt nálam is a legrosszabb a várandósság alatt. Nem zavart ha megszúrtak, ha piszkáltak a vizsgálással, de amikor alig vártam, hogy a hányingerek elmúljanak akkor még rám kényszerítik ezt az értelmetlen cukros löttyöt (nem is jó a kifejezésem, löttyöt cukor jobban illik rá), mert ugye azt olvashatjuk több helyen, hogy meg lehetne ezt a terhelést csinálni egy megadott mennyiségű reggelivel is!
    Szép napot!
    Eszter'

    VálaszTörlés
  3. A vércukorszinteddel gondolom, ezek után nem volt probléma... :-)

    VálaszTörlés
  4. Andi, képzeld, annyira balék nővérkét sikerült kifognom ráadásul (lehet, csak a látásával volt gond), mert mindenáron csak az egyik kezemen látta a vénát (pedig én laikus szemmel is látom, hogy hol van, meg soha nem volt gond a vérvétellel), ezért ugyanazt a karomat bökdöste négyszer. Merthogy elsőre megfeledkezett két kémcsőről... hát, majdnem dobtam egy hátast, mire végeztünk.
    Eszter, a szomszéd városban csak tejet meg kiflit kell magaddal vinni... én sem értem, hogy is van ez, mindenesetre inkább nevezném szirupnak a dolgot, mintsem víznek... értem én, hogy kell, de miért nem lehet itt is emberibb módon megoldani?
    Chanson, hát azzal nem. Pedig már éhen akartam halni fél kilenckor, mikor beértem a kórházba, de mindjárt jól laktam..

    VálaszTörlés