Világvége a régi. Újságíró a múlté. Más idők jönnek.

2013. február 7., csütörtök

van az úgy, hogy semmi nem megy.... (többek között a bloggerem sem, de ez a legkisebb problémám jelenleg.) ugye, lesz ez jobb is?!

7 megjegyzés:

  1. várjuk ám a beszámolót a babalesről...
    nálunk gyász van, meg minden rossz ami csak lehet...

    VálaszTörlés
  2. Chanson, legyen igazad..
    Andi, már tegnap akartam írni nálad hozzászólást, de nem ismert fel a blogger - még névtelenként sem hagyta... (na, hátha majd most). hát..baba... olyan gyönyörű volt, és úgy mozgatta azokat a pöttöm kis lábujjakat :) tiszta anyai lélek-kínzás, hogy csak ilyen ritkán engednek bekukucskálni hozzá... egyelőre azt mondták, kislány - de biztosat majd csak nyolc hét múlva állítanak.... (ki tudja azt kivárni?:)) úgyhogy most nevet keresünk neki (egyelőre lányt, aztán meglátjuk, úgyis be kell majd diktálni fiút is)(Málnám szerint hívjuk Babának....)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) pedig azt mondják, hogy ha valaki előrefele tolja a pocakját, akkor fiúra lehet számítani, a lányok "farra" növesztik a mamájukat:) nálam pont így volt:)
      a hozzám írott kommentedre meg itt válaszolnék. Ezek az elpusztult csipiszek bábolnáról jöttek napos korukban. 100 fehér 50 piros. 27 ezer volt csak a csibe. plusz az egyéb többi járulékos költség. nem csak anyagi kár hanem lelki, nagyon megviselt mindannyiunkat, a fiú a maradék kaját meg forgácsot visszavitt a táposhoz. hallani sem akar soha többé egyetlen csirkéről sem. és meg is értem. a megmaradt 15ről sem akar gondoskodni, nekiadta az apósának. ha kell kell ha nem csapja földhöz őket... nagyon ki vagyunk.. egyébként mi is keltettünk, saját csibét a saját tyűk kakas kombóból, és néhány szemes tojás jött vidékebbről vérfrissítés gyanánt. a saját keltetés nem biztos hogy jó ötlet ha tojásra gyúrunk. szerintem a gyári keltetőben kelt csibe tojás biztos kap erre ösztönző szurit, meg azok valahogy erősebbek is, mint a saját keltetés, hacsak nem kotlós kelteti ki, de nálunk valahogy ez nem jött be,. általában baleset érte a csibéket. Jelenleg úgy fest a dolog, hogy semmiféle csirke tyúk projektet nem folytatunk,. bár a tojás hiányozni fog a konyháról, de idővel hátha begyógyul a seb, és majd újra nekifogunk.Bár ahogy a fiamat ismerem, ez nem mostanában lesz,,,
      ja a Baba név is édes, és lehet hogy már lehet anyakönyveztetni is. a szomszédban született nemrégiben egy fiatalember az ő neve Simon Göncöl :) tehát már semmi nem lehetetlen!:)

      Törlés
  3. Fel a fejjel! És utónévkönyvet elő!
    Mi is különös nevet találtunk a Kamasznak, de mostanában egyre többször nyöszörgi, hogy "miért nem lettem Mari inkább, azt nem értik félre!?" Pedig legutóbb is papírokból írta ki a nővérke, de ezek szerint írva sem lehet érteni.

    VálaszTörlés
  4. régen nem jelentkeztél. jól vagytok ugye?:)

    VálaszTörlés
  5. Andi, mostanra sikerült megoldani az emlegetett problémá(ka)t... kipihenem magam, és jövök megint - köszönöm, hogy gondoltál rám...

    VálaszTörlés